Om os

Antons Campingcenter har eksisteret siden 1969. Vi er et firma der sætter stor ære i høj service, personlig betjening og godt humør.

Vi er et af Danmarks største campingcentre med over 5000 m2 indendørs udstilling.

Vi forhandler de største og mest solgte campingvognsmærker i Danmark og Europa. Vi har også et meget stort udvalg af brugte vogne i alle prisklasser

Vi har et stort udvalg af både rejsetelte, lufttelte og fastliggertelte. Hos os finder du en meget stor indendørs udstilling hvor man kan sammenligne de forskellige modeller. Vi har bl.a. Europas største indendørs udstilling af Kampa-lufttelte.

På vores Youtubekanal kan du hele tiden følge med i sidste nyt indenfor camping. Hvis du abonnerer på vores kanal får automatisk besked hver gang vi lægger noget nyt på.

På vores værksted har vi dygtige folk der er specialiseret i reparation af campingvogne og eftermontering af udstyr. Vores værksted er certificeret DCU testcenter og vi bliver kontrolleret af Dansk Teknologisk Institut.


Denne hjemmeside bruger cookies til at indsamle oplysninger og for at forbedre brugeroplevelsen. Ved at bruge sitet accepterer du vores brug af cookies. Læs mere